Z powrotem

Melasa Traper

Traper®
Melasa Traper
  • main_25256
  • gallery_1207_3044

Oznaczenie: QG0004

Dodatki do zanęt są wytwarzane z najlepszych surowców i są poddawane obróbce cieplnej i mogą być stosowane we wszystkich zanętach. Melasa jest rzeczywiście odpad pochodzący z produkcji cukru. Jest to słodki składnik, który daje specyficzny smak i zapach. St... Pełny opis

Producent: Traper® Potrzebujęsz pomocy? +420604994440

Cena: 13,00 zł

Pierwotna cena: 15,00 zł

Zaoszczędzisz: 2,00 zł (-13%)

+
Do koszyka

Podobne produkty

Konopie Traper
Na stanie
Konopie Traper

16,50 zł

14,00 zł

Dodatki do zanęt są wytwarzane z najlepszych surowców i są p...

Melasa Lorpio Wanilia
Na stanie
Melasa Lorpio Wanilia

21,00 zł

17,00 zł

Dodatki do zanęt są wytwarzane z najlepszych surowców i są p...

Melasa Stil
Na stanie
Melasa Stil

11,00 zł

8,90 zł

Więcej wariant

Dodatki do zanęt są wytwarzane z najlepszych surowców i są p...

Melasa Traper Czosnek
Na stanie
Melasa Traper Czosnek

18,00 zł

15,50 zł

Dodatki do zanęt są wytwarzane z najlepszych surowców i są p...

Melasa Traper Miód
Na stanie
Melasa Traper Miód

18,00 zł

15,50 zł

Dodatki do zanęt są wytwarzane z najlepszych surowców i są p...

Melasa Traper Truskawka
Na stanie
Melasa Traper Truskawka

18,00 zł

15,50 zł

Dodatki do zanęt są wytwarzane z najlepszych surowców i są p...

Melasa Traper Wanilia
Na stanie
Melasa Traper Wanilia

18,00 zł

15,50 zł

Dodatki do zanęt są wytwarzane z najlepszych surowców i są p...

Prażone konopie Traper
Na stanie
Prażone konopie Traper

16,00 zł

14,50 zł

Dodatki do zanęt są wytwarzane z najlepszych surowców i są p...

Specyfikacje

Waga 400 g
Dawkowanie 10%

Opis produktu

Dodatki do zanęt są wytwarzane z najlepszych surowców i są poddawane obróbce cieplnej i mogą być stosowane we wszystkich zanętach. Melasa jest rzeczywiście odpad pochodzący z produkcji cukru. Jest to słodki składnik, który daje specyficzny smak i zapach. Stosowana jest głównie do połowu białej ryby - zwłaszcza karpia i leszcza.

Ocena

Produkt nie został oceniony. Bądź pierwszy!

Aby móc ocenić musisz być zarejestrowany.

      Rejestracja